Időkép

Miért válasszon minket?

Amennyiben Ön hosszútávú stratégiai partnert keres, akkor jó helyen jár.

Jelentős kapacitással, nagy tapasztalattal és stabil háttérrel állunk rendelkezésére ügyfeleinek.

 Bővebb információk

KezdőlapBevezető

Bevezető

Az Agropa, valamint a Gabért 2003. Szövetkezeteket az alapító tagok az Alapszabályban rögzített célmeghatározás szerint tagjaik gazdálkodási eredményességének előmozdítása érdekében hozták létre.

Megalakításukat az alapító tagok azon szándéka vezérelte, hogy termelési-, anyagi- és szellemi erőforrásaik koncentrációja révén gazdálkodásukat eredményesebbé, hatékonyabbá és jövedelmezőbbé tegyék.

Mindezek megvalósítása érdekében a szövetkezetek hosszú távú működéséhez az alábbi stratégiai célok kerültek megfogalmazásra:

  • a termelés megszervezése és a keresleti viszonyokhoz történő hozzáigazítása mennyiség és minőség tekintetében egyaránt,
  • biztosítani a termékek előállításához szükséges input anyagok beszerzését,
  • biztosítani a tagok termékeinek tárolását, az áruvá történő előkészítéséhez és értékesítéséhez szükséges technikai hátteret,
  • a kínálati oldal koncentrációja révén elősegíteni a tagok által előállított termékek forgalomba hozatalát, értékesítését,
  • mérsékelni a termelési költségeket,
  • ösztönözni a tagokat a környezetkímélő termesztés technológiai és termelési módszerek és hulladék-felhasználási eljárások alkalmazására.

A szövetkezetek alapítását fenti célok megfogalmazásával azon ésszerű felismerés motiválta, hogy a növénytermeléshez szükséges alapanyagok közös beszerzése komoly árelőnyt jelent a tagok egyéni vásárlásához képest.

A kínálati oldalon pedig a közös, nagy mennyiségű áru értékesítése lényegesen kedvezőbb piaci pozíciót biztosít, mint a tagok elaprózott, kis tételű termékeinek egyedi piaci megjelenése.

A szövetkezetek a nyitott tagság és változó tőke elvei szerint működnek, tagok lehetnek mindazon természetes és jogi személyek, akik az alapszabályban megfogalmazott feltételeknek megfelelnek, illetve azt elfogadják

Az Agropa Szövetkezet elnöke Vadász Csaba Kálmán, a Gabért 2003. Szövetkezet elnöke Baki Róbert.

Bejelentkezés

Bejelentkezés tagoknak

Felhasználónév *
Jelszó *
Emlékezzen rám

Nyitva tartás

Kollégáink állnak rendelkezésére:

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00

Kivétel: betakarítási időszak

Joomla templates by Joomlashine